Hoppa till innehåll
Startsidan » Alla nyheter » Larry blir 62 år idag!

Larry blir 62 år idag!

Larry Mullen Junior trummar i musikvideon för "Atomic City) (Foto: skärmdump via YouTube)

Ett stort grattis till Larry som fyller 62 år idag. Vi blev alla positivt överraskade i mitten av september när Larry gjorde en kort comeback bakom trummorna med ”Atomic City”. Därefter kom beskedet att ytterligare ingrepp och återhämtning väntar.

Vi är däremot glada för att han visar tecken på att vara på bättringsvägen. Det är snart ett år sedan han sände chockvågor genom hela skaran av anhängare och talade om att han måste avstå konserter under 2023. Enligt hans kamrater i U2 ser Larry en framtid där han har återfått sin styrka och hälsa. Vi hoppas att det innebär att ny musik och en turné finns i planerna för U2 framöver.

Under tiden är resten av kamraterna, och Bram van den Berg, uppbokade i Las Vegas. Av allt att döma så gör holländaren det mycket bra och vi önskar Bram fortsatt lycka till med vikariatet.

Till Larry återstår bara att önska en lugn och återhållsam födelsedag. Redaktionen på u2.se vill utfärda ett fyrfaldigt leve för U2:s grundande och extraordinära trummis. Hipp hipp; hurra, hurra, hurra, hurra!

Läs mer om Larry Mullen Junior i vår avdelning Biografin.

Etiketter: