Hoppa till innehåll
Startsidan » Alla nyheter » Bram med hälsning till U2-publiken

Bram med hälsning till U2-publiken

I helgen avslutades U2:UV i Las Vegas. Trummisen Bram van den Berg skickar nu en lång och varm hälsning till alla U2-fans. Vi har översatt meddelandet till svenska.

Kära U2-fans,

Här sitter jag hemma i Holland igen och ser tillbaka på mitt livs äventyr. Vad *** har jag varit med om?

När nyheten kom förra året att jag skulle vikariera för Larry vändes min värld upp och ner. För att behålla fokus bestämde jag mig för att inte gå ut på nätet längre, för att undvika att läsa kommentarer, sociala medier, titta på klipp på YouTube. Åtminstone inte förrän föreställningen kom i mål.

Nu, när jag för första gången öppnar upp ”nätet”, känner jag mig helt mållös… det kom så mycket kärlek under spelningarna och jag kände mig otroligt stöttad av U2-publiken. Skyltar som ”Wham Bam, Thank You Bram”, folk som gav mig ett leende eller en tumme upp, hemmagjorda tröjor med uppmuntrande budskap, en och annan holländsk flagga… Ni har alla varit så snälla mot mig!

Och nu denna tråd [på U2.com]….wow… Jag känner mig så privilegierad att ha varit en del av dessa spelningar på Sphere, att ha fått förtroendet av Adam, Larry, Edge och Bono att representera deras otroliga arv kväll efter kväll.

Det sägs att man aldrig ska träffa sina hjältar. Men jag är glad att jag gjorde det. För de visade sig vara de vänligaste, mest genuina och hårdast arbetande människor jag någonsin har träffat. Och jag är oerhört ödmjuk inför att jag fick vara en del av era liv under två timmar och 10 minuter. Vilken ära!!!

Tack för att jag fick vara med!


Bram
– Trummisen Bram van Den Berg skickar en hälsning till U2:s fans, 5 mars 2024

Vi minns hur Bram på bara ett år har gått från en riktig doldis, till ödmjuk hjälte. Nu närmast kommer han sitta på trumstolen för sitt ordinarie band, Krezip, i Holland. Krezip spelar redan på fredag och fortsätter därefter turnerna under våren och sommaren.

Redaktionen på u2.se säger ”Dank u wel, Bram” och önskar honom all lycka till i framtiden!

Källa: Zootopia.u2.com, Krezip.nl

Etiketter: