Hoppa till innehåll
Startsidan » BLOGGEN

BLOGGEN

 • ”Just got a place in New York…”
  Här kommer ett blogginlägg med en personlig uppdatering: jag har flyttat! Familjen har i dagarna fått de sista lådorna från Stockholm till New York. Det har varit en intensiv sommar där mycket tid förstås har ägnats åt att komma i ordning här.
 • Aprilskämt: Inhaler.se
  Lördag den 29 april kommer Dublin-kvartetten Inhaler tillbaka till Stockholm. Inom kort kommer en systersajt: inhaler.se
 • 40 Cities: Stockholm
  Idag sparkar U2 igång en interaktiv PR-kampanj kring ”Songs of Surrender”. Eftersom albumet innehåller 40 låtar har man bestämt sig för att göra reklam på 40 platser runt om i världen under banderollen ”40 cities”. Stockholm är den enda platsen i Norden som är med i kampanjen. Simon tog sig in till huvudstaden för att … Läs mer
 • Ljudboksrecension: ”Surrender”
  Tillsammans med Scott Sherratt har Bono skapat en ljudbok som man inte vill släppa taget om: en robust väv av röster, musik och ljud.
 • Bokrecension: ”Surrender”
  Bonos memoarer ”Surrender – 40 låtar, en berättelse” kom den 1 november och är en intim historia. Vi får följa med på nära fem decennier av ambition, motgångar, en kort stubin, tro, och tillit. U2-sångarens självbiografi blir ett oöverträffat exempel på vad äkta kamratskap kan åstadkomma när kärleken är större än det som står i dess väg.