Hoppa till innehåll
Startsidan » BLOGGEN

BLOGGEN

 • Bokrecension: ”Surrender”
  Bonos memoarer ”Surrender – 40 låtar, en berättelse” kom den 1 november och är en intim historia. Vi får följa med på nära fem decennier av ambition, motgångar, en kort stubin, tro, och tillit. U2-sångarens självbiografi blir ett oöverträffat exempel på vad äkta kamratskap kan åstadkomma när kärleken är större än det som står i dess väg.
 • u2.se är 19 år!
  Nu har det gått 19 år sedan u2.se startade. Tänk vad mycket material vi har producerat sedan dess! En läsare hörde av sig för en tid sedan och saknade gamla artiklar i serien ”Like A Song”. I samband med nystarten 2020 sparade jag ned allting som gått att arkivera, så det är på gång. Vorsprung… Läs mer »u2.se är 19 år!
 • u2.se firar 18 år!
  Denna dag för 18 år sedan drog ett gäng svenska fans igång det som skulle bli Sveriges, och säkerligen, Nordens största fansida som följer U2. Vi tuffar på även om tempot har saktat ned de senaste åren, och särskilt eftersom det var länge sedan U2 var på besök. (Det närmaste ”kopplingen” i närtid var väl… Läs mer »u2.se firar 18 år!
 • Research: Hur används teknologi efter pandemin?
  Det är två år sedan U2 avslutade ”The Joshua Tree” föreställningarna 2019. Simon har grävt ned sig i hur livemusiken kan komma att bli när pandemin är över. Snabb utveckling med högteknologiska framsteg Sedan många år är det teamet på engelska Stufish som ligger bakom U2:s scenproduktion. I september 2020 medverkade man på Global Design… Läs mer »Research: Hur används teknologi efter pandemin?
 • Hur desarmerar man en nyhetsbomb?
  Note: This text is available in English. ”I can’t believe the news today…” Nyheten kom som en atombomb i fredags eftermiddag. Nedslag klockan 16.48 svensk tid. Våra amerikanska kollegor på @U2 tar farväl, inom kort. Webbplatsen grundades den 23 oktober 1995 av Matt McGee. Fans kom från hela världen till besökarforumet. Vi fick reda på… Läs mer »Hur desarmerar man en nyhetsbomb?