Hoppa till innehåll
Startsidan » BLOGGEN

BLOGGEN

 • u2.se är 19 år!
  Nu har det gått 19 år sedan u2.se startade. Tänk vad mycket material vi har producerat sedan dess! En läsare hörde av sig för en tid sedan och saknade gamla artiklar i serien ”Like A Song”. I samband med nystarten 2020 sparade jag ned allting som gått att arkivera, så det är på gång. Vorsprung… Läs mer »u2.se är 19 år!
 • u2.se firar 18 år!
  Denna dag för 18 år sedan drog ett gäng svenska fans igång det som skulle bli Sveriges, och säkerligen, Nordens största fansida som följer U2. Vi tuffar på även om tempot har saktat ned de senaste åren, och särskilt eftersom det var länge sedan U2 var på besök. (Det närmaste ”kopplingen” i närtid var väl… Läs mer »u2.se firar 18 år!
 • Research: Hur används teknologi efter pandemin?
  Det är två år sedan U2 avslutade ”The Joshua Tree” föreställningarna 2019. Simon har grävt ned sig i hur livemusiken kan komma att bli när pandemin är över. Snabb utveckling med högteknologiska framsteg Sedan många år är det teamet på engelska Stufish som ligger bakom U2:s scenproduktion. I september 2020 medverkade man på Global Design… Läs mer »Research: Hur används teknologi efter pandemin?
 • Hur desarmerar man en nyhetsbomb?
  Note: This text is available in English. ”I can’t believe the news today…” Nyheten kom som en atombomb i fredags eftermiddag. Nedslag klockan 16.48 svensk tid. Våra amerikanska kollegor på @U2 tar farväl, inom kort. Webbplatsen grundades den 23 oktober 1995 av Matt McGee. Fans kom från hela världen till besökarforumet. Vi fick reda på… Läs mer »Hur desarmerar man en nyhetsbomb?
 • Hurra! 17 år av U2 på svenska
  Den 1 september 2003 startades u2.se och idag firar vi 17 år med U2 på svenska. Enligt läsarundersökningen som gjordes tidigare i år så är det många av er som har hängt med sedan starten – vilket vi är glada för. Redaktionen bakom u2.se har haft ett antal konstellationer under årens lopp. Idag finns ingen… Läs mer »Hurra! 17 år av U2 på svenska