Hoppa till innehåll
Startsidan » Alla nyheter » Bandet har landat i Las Vegas

Bandet har landat i Las Vegas

Bono i Las Vegas från musikvideon till "I Still Haven't Found What I'm ooking For" (1987).

Enligt bloggen Vital Vegas har Bono, Edge, Adam och Bram van den Berg landat i Las Vegas och Sphere. Med snart tre veckor kvar till premiären inleder de repetitioner på plats i den nya arenan.

Vital Vegas förmedlar att bandet bjudit på en ”fantastisk” upplevelse, när de repeterade inför anställda på Sphere. De anställda kommenterade att skärmen och ljudsystemet varit särskilt imponerande.

Bloggen skriver också via plattformen ”X” att det återstår vissa problem och kallar det ”bedrövligt” för Sphere. Bland annat återkommer tidigare klagomål att vissa platser, däribland hela sektion 100 har platser med skymd sikt. Platserna högst upp, i sektion 400, är belägna ”mycket brant” och ”det är farligt att ta sig upp och ned”. Vidare anmärker man att det inte verkar finnas måltidsförsäljning utöver ett stånd för hamburgare och pizza.

Vad gäller föreställningen verkar alltså bekymren inte vara lika alarmerande. Det gäller nu att utforma en show som ska leva upp till förväntningarna. Ingen stor sak för ett av världens mest rutinerade och innovativa band, eller hur?

Källa: Vital Vegas via plattformen X