Hoppa till innehåll
Startsidan » Alla nyheter » Vegas tillkännages ”inom en månad”?

Vegas tillkännages ”inom en månad”?

Enligt rykten sedan en tid spelar U2 i Las Vegas i höst. Sedan dess har vi fått höra från Bono att det kommer handla om ”Achtung Baby”. Albumet är inne på sista varvet med jubileumsfirande då det är 30 år sedan U2 avslutade Zoo TV och Zooropa-turnén. Kamraten Dave Fanning har också pratat om föreställningen nyligen. Nu kommer det ytterligare citat som spär på ryktena.

U2-sångaren är nämligen gäst i nästa avsnitt av podden Smartless, som kommer på måndag. Där kommer frågan återigen på tal. Bono försöker först slingra sig och skylla på The Edge som varit på middag med en av programledarna. Sedan medger Bono att någonting är på gång, även om spelningarna alltså inte är officiellt utannonserade ännu.

”Vi har inte skrivit på något, men om vi gör det, om vi godkänner det, och om vi kan genomföra det vi pratar om, blir det inte likt något vi någonsin gjort tidigare” säger han, och fortsätter: ”Jag är intresserad av Las Vegas av alla möjliga anledningar, till och med att återvända till ’The Fly’.”

Lokaltidningen Las Vegas Review-Journal skriver om Bonos uttalande och tillägger själva att ”vi förväntar oss att vi inom en månad får veta att U2 kommer att ha premiär på The Sphere”. Enligt tidningen inleder U2 spelningarna ”i slutet av september” och de gör ”ett dussin spelningar under sex helger”.

Det är oklart om Larry följer med då han tidigare sagt att han inte kan turnera i år på grund av skador.

Källa: Las Vegas Review-Journal