Hoppa till innehåll
Startsidan » Alla nyheter » Var är Bono?

Var är Bono?

Det börjar onekligen dra ihop sig till turnéstart, eller det som snarare är en nystart av den monumentalt lyckade 360°-turnén som sålde fler än 3 miljoner biljetter och besökte 45 städer i 13 länder under 2009 innan den tog paus.

Hela årets Nordamerikadel av turnén blev som bekant uppskjuten till 2011 eftersom Bonos rygg behövde opereras efter skadan han ådrog sig i maj. Det gjorde att Europa precis som förra året är skådeplats för premiären.

Självklart hårdbevakas Stadio Olimpico i Turin med omnejd av fans som redan är på plats för konserten den 6 augusti. De speciella omständigheter som råder gör att denna turnéstart omgärdas av en sällan skådad mystik. Det stora samtalsämnet tycks vara var Bono håller hus eftersom ingen verkar ha sett honom och en intervju med honom som skulle gjorts av italiensk TV i fredags blev inställd. Inga tillförlitliga rapporter om att han har setts har inkommit till någon av U2:s större fansidor. Övriga bandmedlemmar är i alla fall samtliga bevisligen på plats.

Det spekuleras också kring huruvida U2 kommer att inkludera helt nyskrivet material i sin show redan i Turin. Tidiga rapporter från fans som lyssnat utanför arenan tydde på att nya låtar hade repats av bandet, men dessa utsagor togs sedemera tillbaka eftersom de inte kunde bekräftas. Läget är minst sagt förvirrat. Det är tack och lov bara fem dagar kvar tills vi vet. För på fredag smäller det!

Källor: atu2.com, forum.atu2.com, u2gigs.com

Etiketter: