Hoppa till innehåll
Startsidan » Alla nyheter » U2:UV utan Larry på MSG Sphere

U2:UV utan Larry på MSG Sphere

Officiell grafik för utannonsering av U2:UV Achtung Baby Live At The Sphere

Med en reklamfilm under Super Bowl-finalen för amerikansk fotboll inatt bekräftar U2 att man firar Achtung Baby i höst. Föreställningen, med namnet ”U2:UV”, blir på splitternya MSG Sphere i Las Vegas. Trummisen Bram van den Berg ersätter Larry, och står på scen tillsammans med Bono, The Edge och Adam. Larry har själv berättat att han ska opereras och kommer återhämta sig under 2023. I samband med finalen släpptes även ”One” som nästa singel från ”Songs of Surrender”.

I ett uttalande hälsar originalmedlemmarna: ”Det kommer att krävas allt vi har för att vara på The Sphere utan vår bandkamrat i trumsitsen, men Larry har tillsammans med oss välkomnat Bram van den Berg som är en kraft i sin egen rätt”. Vidare hälsar bandet att man är mycket uppspelta över ”U2:UV”-föreställningarna som ska inviga den spektakulära arenan.

Den officiella fanklubben erbjuder förköp till ”U2:UV” för betalande medlemmar via u2.com. Man kan även registrera sig via livenation.com till det allmänna biljettsläppet, och försäljningen väntas sätta igång mycket snart. Varken biljettpriser eller speldatum har utannonserats ännu.

Källor: U2.com, u2xsphere.com, msgsphere.com, samt livenation.com