Hoppa till innehåll
Startsidan » Alla nyheter » U2:UV förlängs till januari?

U2:UV förlängs till januari?

Från vänster: The Edge (gitarr), Bram Van Der Berg (trummor) Bono (sång) och Adam Clayton (basgitarr) på väg till scenen i Sphere, Las Vegas (foto: YouTube)

Enligt lokaltidningen Las Vegas Review-Journal förlängs U2:UV till januari 2024. En utannonsering kan komma redan i nästa vecka, skriver tidningen.

U2:UV är en stor framgång men i nuläget tar residenset slut i december. En återkomst till ”Atomic City” kan alltså ske efter nyår.

Även Irving Azoff, vars Full Stop Management företräder U2 ihop med Principle Management, berättade för Variety nyligen att Sphere-spelningarna kan bli fler:

”U2 har en valmöjlighet att fortsätta på Sphere i ytterligare två år. Så jag tror att vi måste låta U2 acklimatisera sig för att se vad de ska göra härnäst, och sedan tror jag att vi i slutet av U2:s residens kommer att vara redo att tillkännage andra musikprojekt på Sphere.”
– Irving Azoff, Full Stop Management till Variety 29 september 2023

Utöver detta vet vi att Larry behöver ytterligare tid för att genomföra operationer och sedan återhämta sig.

Därmed finns det en del som pekar på att uppgifterna kan stämma men ännu så länge måste man hålla i plånboken. Vi återkommer om förlängningen av U2:UV blir officiell via u2.com eller andra officiella plattformar.

Källor: Las Vegas Review-Journal samt Variety