Hoppa till innehåll
Startsidan » Alla nyheter » U2360° Super Deluxe Edition

U2360° Super Deluxe Edition

U2360° At The Rose Bowl Super Deluxe utgåvan (liten)
Innehållet i Super Deluxe utgåvan av U2360° At The Rose Bowl (klicka för högre upplösning)

Den officiella webbplatsen u2.com har i dagarna bekräftat det svulstiga innehållet i Super Deluxe-utgåvan av den kommande konsertinspelningen U2360° At The Rose Bowl. Det är dock inte på den dedikerade minisajten som förkunnandet gjordes utan på webbplatsens vanliga nyhetssidor.

Enligt uppgift kommer paketet att innehållet, som man kan se här bredvid, att vara följande:

  • En 32-sidig, inbunden bok
  • 2 st DVD-skivor med U2360° At The Rose Bowl plus 2 timmars bonus material.
  • 1 st Blu-ray skiva med  U2360° At The Rose Bowl plus 2 timmars bonus material
  • 1 st 7-tums vinylskiva – Exakt innehåll ännu obekräftat från officiellt håll.
  • 3 st U2360° Tour-plektrum.
  • Turnéprogrammet
  • En numrerad skiss över den slutgiltliga scenuppsättningen.
  • 5 st bilder i en ciselerad plånbok.

Bonusmaterialet som man nämner omskrivs ej i denna nyhetsartikel men tidigare har man sagt att det kommer att bestå av följande blandning av videoklipp:

Den som känner sig sugen på att införskaffa hela detta smaskiga paket får enligt olika svenska återförsäljares webbutiker idag vara beredd att betala mellan 1250 och 1300 kr för Super Deluxe-utgåvan av U2360° At The Rose Bowl. Är man osäker och vill tjuvkika på hur det ser ut innan man springer iväg till skivbutiken visar den brasilianska TV-kanalen GLOBO den timslånga förhandsspecial för televisionen som visats där på sin webbplats.

Samtidigt skriver den amerikanska fansidan atu2.com om en intervju med showdesigner Willie Williams i torsdags under radiostationen WBWC:s årliga U2-marathon. I denna berättar Williams att  man inför årets upplaga av U2360°-turnén kommer att göra förändringar i låtlistan och det berör bl.a. öppningslåten. Vilken låt det blir istället eller hur öppningssekvensen kommer att yttra sig var han dock förtegen om men hänvisade till att U2 vill stuva om lite i konceptet för att konserterna ska kännas fräscha. Detta kan alltså sannolikt vara anledningen till varför man plockade bort Breathe ur låtlistan för konsertinspelningen som släpps i samband med att turnén rullar igång igen om några veckor även om detta naturligtvis inte rör sig om annat än ren spekulation från redaktionens sida.

Källor: U2.com, fnac.es, globo.com samt atu2.com