Hoppa till innehåll
Startsidan » Alla nyheter » u2.se i Dublin

u2.se i Dublin

Många svenska U2-fans kommer att ta tillfället i akt att besöka hjältarnas hemstad för de tre konserterna på Croke Park senare i veckan. Så därför tänkte vi göra som vi gjorde 2005 och anordna en opretentiös u2.se-träff i Dublin. Ett bra tillfälle att knyta kontakter inför konserterna och ha lite trevligt med likasinnade.

Torsdag 23 juli från kl 21:00 så kommer vi att befinna oss på puben The Temple Bar som ligger på nr 47-48 på gatan Temple Bar i Temple Bar-området. Dyk upp om du har lust, stanna så länge du känner för och ev. mat och dryck handlar du själv.

Peter F och Marie från u2.se-redaktionen kommer vara där och bilder på dem hittar du på redaktionen-sidan här på u2.se (Marie låter hälsa att det är hon som är till höger på hennes bild). Eller håll utkik efter u2.se-tröjor och öronen öppna så hör du säkert vilka som pratar svenska.

Dessutom har vi tänkt försöka twittra från Dublin, även om vi inte lovar att slaviskt stå och rapportera låt för låt (kommer nog vara lite för upptagna för det). Men en och annan reflektion blir det säkert, så håll utkik på u2.se:s Twitter.