Hoppa till innehåll
Startsidan » Alla nyheter » U2 filmar konsert-DVD i LA

U2 filmar konsert-DVD i LA

Adam Clayton, Croke Park, Dublin, 2009-07-25//Foto: u2.se (MK)
Adam Clayton, Croke Park, Dublin, 2009-07-25//Foto: u2.se (MK)

Uppdatering 2009-10-24:

U2.com skriver idag att man visst kommer att kunna se den streamade live-konserten natten till söndag över hela världen.

If you’ve got access to the net, if you can get YouTube, you can watch U2 live on Sunday night from the Rose Bowl.

Återstår bara att hoppas att YouTube pallar för trycket då miljontals människor samtidigt försöker gå in på sajten.

Hur som helst så är det den här direktlänken som gäller: YouTube – U2officials kanal.

Källa: U2.com

I ett mail till sina betalande medlemmar meddelar U2.com idag att U2 kommer att filma en konsert-DVD vid sin 360°-konsert på Los Angeles Rose Bowl nu på söndag den 25 oktober.

Som om det inte räckte med det så kommer man även att streama konserten live på Youtube, med start kl 20:30 lokal tid  (vilket i Sverige motsvarar kl 4:30 på måndag morgon).

Kolla in trailern på Youtube.

Källa: U2.com

Uppdatering (2009-10-20):

Så ”world wide” verkar det nu inte bli. Flera tidningar rapporterar idag att konserten endast kommer att kunna ses i 16 länder: Australien, Brasilien, Storbritannien, Kanada, Frankrike, Indien, Irland, Israel, Italien, Japan, Nederländerna, Nya Zeeland, Sydkorea, Spanien och USA.

Tyvärr finns Sverige inte med på listan, så det är troligt att vi inte kommer att kunna se konserten. Anledningen till detta är i skrivande stund inte känd.

Källa: AAP via Gladstone Observer

Uppdatering (2009-10-21):

Även om vi i Sverige inte kommer att kunna se den streamade konserten live så lovar idag både Youtube och U2.com att den också kommer att sändas i efterhand. Förhoppningsvis kommer då även vi svenskar att kunna se den.

The show will be available in the usual You Tube way, as video-on-demand, following two full replays – after the live stream – on both U2.com and You Tube.

Källa: U2.com