Hoppa till innehåll
Startsidan » Alla nyheter » INSTÄLLT! S:t Patricks Day med W2

INSTÄLLT! S:t Patricks Day med W2

W2 uppträder i Stockholm 2017 (Foto: u2.se / Simon)

Senast uppdaterad 2020-03-17

Nästa vecka firar irländarna sin nationaldag – S:t Patricks Day. Om du vill fira här på hemmaplan och råkar vara i Stockholm rekommenderas tributebandet W2 (Double-U2) som kommer att riva av U2 hits.

Spelningen äger rum i den Lilla Hotellbaren hos Scandic Malmen (Medborgarplatsen) med start kl 18. Vi som har sett dem förut vet vad de går för, men är det första gången så kan det bli minst lika trevligt. Välkomna!

  • Vad: Livemusik med tributebandet W2
  • Var: Lilla Hotellbaren, Scandic Malmen i Stockholm
  • När: INSTÄLLT!


Uppdatering 2020-03-11 kl 21:50
Vi har via frontman Bånå ikväll klarlagt att eventet förväntas locka cirka 200 åskådare. Bandet har heller inte hört någonting om restriktioner inför spelningen. Därför drabbas denna spelning i nuläget inte av de nya riktlinjerna i Sverige, och Stockholm som Sveriges regering har utfärdat under dagen och kvällen.

Detta med anledning av SARS-CoV-2 (tidigare ”det nya coronaviruset”) och sjukdoms- samt dödsfall efter COVID-19 i regionen. För mer information hänvisar vi till Region Stockholm samt Folkhälsomyndighetens webbplatser. Om du är drabbad eller har symtom, vänligen stanna hemma, samt rådgör med 1177 Vårdguiden.

Uppdatering 2020-03-17 kl 11:00

OBS! Evenemanget är nu inställt.

Etiketter: