Hoppa till innehåll
Startsidan » Alla nyheter » SOS Baby! under Super Bowl?

SOS Baby! under Super Bowl?

SOSBaby! Bild från Super Bowl reklamfilm via u2xsphere.com

Webbplatsen u2xsphere.com har lanserats ihop med en bild över Las Vegas. Namnet syftar på arenan MSG Sphere som byggs just nu. Dessutom går rykten om att U2 tillkännager sitt residens i en reklamfilm under Super Bowl.

På den nya webbplatsen u2xsphere.com finns inte mycket ännu. Det enda som visas är samma bild som sprids via sociala media. Den föreställer ett litet barns ansikte instängt i en sfär. Det är en vink till ”Achtung Baby” fömodas det. På U2:s officiella forum säger man hemlighetsfullt att ”Detaljer kommer… håll regelbunden koll på webbplatsen och de officiella kanalerna på sociala medierna”.

Det vi känner till är att U2 sannolikt kommer inviga MSG Sphere. Det senaste dygnet har företrädare för bygget bekräftat att man kommer att inviga arenan i september. Därefter ska U2 ge 12 spelningar vid olika tillfällen under hösten. Det är ännu oklart om Larry kommer att vara med, men vi lär få veta mycket snart. Bandet planerar att utannonsera spelningarna i helgen under Super Bowl enligt obekräftade uppgifter till press och media.

Föreställningen lär kallas ”SOS Baby!”, vilket blir en blandning av ”Songs of Surrender” (17 mars) och ”Achtung Baby”.

Källor: u2xsphere.com, zootopia.u2.com, Las Vegas Review-Journal, themusicuniverse.com, samt u2songs.com