Hoppa till innehåll
Startsidan » Alla nyheter » Kvällens konsert live i radio – och på U2.com

Kvällens konsert live i radio – och på U2.com

Ultra Violet på Ullevi // Foto: Mårten Johannesson

Kvällens U2 360°-konsert i Sheffield kommer att sändas live.

Uppdatering: Eller inte…

Det är Bauer Radio Network i Storbritannien som fått den äran att sända konserten live. Men alla betalande medlemmar på bandets officiella sida U2.com kan även logga in där och lyssna på den.

Man lovar oavbruten sändning från konserten, med start någon gång efter kl 21:00 svensk tid. Medlemmar på u2.ses forum är förstås välkomna att delta i vår numera snudd på obligatoriska konsert-chat.

Källa: U2.com

Uppdatering:
Tyvärr blev kvällens utlovade livesändning från u2.com något av en flopp. Massor av fans som betalat US$50 i medlemsavgift försökte förgäves logga in på sidan för att lyssna på konserten. För de som ändå lyckades upprätta kontakt blev det något av en besvikelse att upptäcka att ”livesändningen” låg c:a 20-30 minuter efter den egentliga konserten.

Istället hittade många fans till den polska sidan miastomuzyki.pl som faktiskt sände konserten live, i realtid. Typ, samtidigt som U2 spelade i Sheffield.

Kom igen, u2.com – hur svårt kan det vara? De tekniska förutsättningarna finns uppenbarligen. Vad sägs om att låta ”live streaming” för betalande medlemmar verkligen betyda live?

Hur konserten lät? Fullkomligt magisk! Du hittar låtlistan på konsertsidan torsdag 2009-08-20, Don Valley Stadium, Sheffield, England.

Etiketter: