Hoppa till innehåll
Startsidan » Alla nyheter » Vision 2020

Vision 2020

Kära besökare,

I mars 2019 gick vi ut med beskedet att redaktionen just hade haft samtal om förbättringsarbete för webbplatsen u2.se – bland annat satte vi som mål att stänga ned vårt besökarforum innan året var slut.

I samma veva strukturerade vi om i redaktionen vilket medförde att vi idag är två personer kvar som vill driva sidan. Matilda och jag vill passa på att tacka Malin, Fredrik och Maria för deras engagemang.

Sedan tog det stopp.

Tanken var att ge järnet under sommaren som gick men den planen sprack omgående för er webmaster: Det blev istället fullpackat med uppsatsarbete på universitetet, föräldraskap och arbetssökande.

Jag har alltså underskattat hur fort vi skulle kunna ta oss framåt med förbättringarna, och hur mycket fritid jag skulle ha till mitt förfogande under 2019. Ett nytt år och ett nytt decennium känns däremot som en bra tidpunkt att sätta igång med detta projekt igen.

Idag står vi inför den största upprustningen på ett decennium. Den inofficiella fansidan på svenska om U2 har varit oförändrad sedan 2009, medan tekniken och besökarmönstret har förändrats signifikant sedan dess.

Ambitionen just nu är att arbeta mot en modern webbplats, som bland annat är fri från tekniktrassel, är bättre anpassad till mobilsurf och som stämmer överens med dataskyddsförordningen GDPR.

Jag strävar efter att hålla er informerade under denna process, och förhoppningsvis har vi en ny och fräsch webbplats på plats inom en överskådlig framtid.

Nu tar vi nya tag under 2020 och satsar på en modern och fräsch nylansering, redo för ett nytt decennium med U2 – och er som besökare!

Webmaster Simon
Stockholm, januari 2020