Hoppa till innehåll
Startsidan » Alla nyheter » Corbijn-film heter ”Heartland”

Corbijn-film heter ”Heartland”

U2, Kansas City 2017-09-12 (Foto: Ray Taylor/U2Start)

”Heartland” är namnet på en kommande film från den holländske fotografen Anton Corbijn. Det bekräftar Bono i en ny intervju med brittiska ”Q Magazine”. Sedan tidigare är det känt att den efterlängtade dokumentär- och konsertfilmen följer U2 på jubileumsturnén för ”The Joshua Tree” 2017.

I intervjun får Bono bland annat en fråga om U2:s senaste resa till The Joshua Tree National Park i USA. Så här svarar han om besöket, som skedde 2018:

”För ett par år sedan filmade vi en snutt med Anton Corbijn för hans film ”Heartland” och vi spelade U2:s låt ”Heartland” för första gången vid foten av en av de stora yucca-plantorna. I filmen läser Patti Smith dikten ”America” av Allen Ginsberg medan bandet kommer till ”Joshua Tree”-parken med buss. Det är en magisk, mystisk plats. Jag har en irländsk musikervän som sa till mig att han hade stött på utomjordingar där ute. ”
Bono till Q Magazine om senaste resan till ”The Joshua Tree National Park”

Framförallt bekräftar U2songs.com att sommarpremiären för ”Heartland” skjuts upp eftersom världens biografer håller stängt. Under tiden tittar vi en gång till på ”Rattle & Hum” från den ursprungliga turnén 1987.

Mer information om intervjun i ”Q Magazine” finns på länken nedan. Nästa nummer utkommer på tisdag.

Källa: U2songs.com