Hoppa till innehåll
Startsidan » Alla nyheter » Bono återhämtar sig

Bono återhämtar sig

Bono på Ullevi 2009 // foto: u2.se (MJ)

I en intervju med irländska Evening Herald berättar bandets manager Paul McGuinness att Bono har följt den rehabiliteringsträning som han ordinerats väl vilket innebär att nypremiären av 360°-turnén i Turin inte är hotad och kommer att äga rum som planerat.

”Han kommer att bli fullt återställd, läkarna säger att han kommer bli bra. Det var ett allvarligt ingrepp men vi förväntar oss att han ska bli fullt återställd. Han är i rätt god form.” kommenterar managern och avfärdar spekulationer om att sångaren skulle skadat sig på det enorma scenbygget som är ett av turnéns främsta kännetecken.

”It’s a big stage to run around, but no, I’ll be very relieved when I see him running around the stage again. The European leg of the tour starts in Turin on August 6 and that has not been postponed.” – Paul McGuinness, om Bono’s ryggskada och Europaturnén 2010.


Desstuom nämner McGuinness att man för närvarande ämnar att färdigställa turnéplanen för de nya datum i Nordamerika som flyttats till sommaren 2011 på grund av den plötsliga olyckan i maj. ”Vi är nästan klara och hoppas kunna utannonsera de nya datumen inom kort” berättar han.

The Edge har som bekant uttryckligen lovat att U2 kommer att framföra nytt material under turnéns gång och därför förtydligade McGuinness att man inte har haft någon egentlig ledighet tills dess att Bono mår bra igen; ”Nej, de jobbar på och det är tänkt att man ska spela in. Deras arbete upphör ju egentligen aldrig.” avslutade han.

Källa: Herald.ie, tack till forummedlemmen Erik.Swe för tipset!