Hoppa till innehåll
Startsidan » Alla nyheter » Bidra till bok om Achtung Baby

Bidra till bok om Achtung Baby

Nyhetsetta, omslag "Achtung Baby Revisited Berlin" från Different Books

En kommande bok från förlaget Different Books vill samla minnen av ”Achtung Baby”, ”Zoo TV”-turnén och ”Zooropa”-turnén. Boken kommer ut till 30-årsdagen för albumets utgivning, den 18 november 2021.

Dirk Timmerman på förlaget hälsar följande:

”ACHTUNG BABY – REVISITED BERLIN”: vi vill läsa era minnen!

Till boken ’ACHTUNG BABY – REVISITED BERLIN’, letar vi efter fans som vill dela med sig av sina minnen av ”Achtung Baby”, ”ZOO TV”-turnén samt och ”Zooropa”-turnén.

Boken uppmärksammar ”Achtung Baby” genom att se över de platser i Berlin som gjorde U2-albumet till en av de bästa skivorna genom tiderna. Boken kommer att skrivas tillsammans med en turistguide från Berlin, i kapitlet om stadens platser.

Till kapitlet om U2-fansens minnen söker vi efter bidrag från de som vill dela sina minnen och upplevelser under tidsperioden: vilka var dina bästa minnen?

Berättelser kan skickas till Different Books och vi kommer att kontakta dig tillbaka för att publicera ditt bidrag i boken.
Dirk Timmerman på Different Books

Vi noterar att Different Books inte verkar ha anknytning till U2 eller deras management. Därmed får denna bok ses som ett inofficiellt verk då bandet inte kommer medverka i den själva.