Årets U2-fest 10 November

Så här i det svenska höstrusket känns det väldigt långt till nästa U2-album och ännu längre till nästa turné. Så varför inte samlas med dina likasinnade och döva längtan med riktigt bra livemusik? Det är dags för årets U2-fest!

När? Var? Hur?

W2 live, Debaser Medis 2007 (klicka på bilden för att se den i större format)

  • Datum: Lördagen den 10 november 2007
  • Plats: Restaurang Victoria, Kungsträdgården, Stockholm
  • Tid: Kl 22:00 - 03:00
  • Åldersgräns: 18 år (gäst under 18 i målsmans sällskap)
  • Inträde: 50 kr/person och då ingår en lott till lotteriet.

Vad händer?

Massor med U2-musik. Massor med U2-fans att byta historier med. Men också lite annat smått och gott.

Look-alike-tävling! Klä dig som någon i U2, eller som någon person med stark anknytning till bandet, och du har chans att vinna inte bara äran utan ett trevligt litet pris. Djärvhet och fantasi ger extrapoäng och den som dyker upp i full MacPhisto-mundering ligger bra till redan från början.

Lotteri. I inträdet ingår en lott, men du som vill förbättra dina chanser kan självklart köpa fler. U2.se behåller inga pengar, utan inträdet går till att täcka bandets utgifter och eventuellt överskott från lotteriet kommer vi att donera till Music Rising.

På scen: W2!

W2 kallar sig blygsamt för "Sveriges bästa U2-tributeband" och än har vi här på u2.se inte hittat något som motsäger det. Många u2.se-läsare minns säkert förra årets fest på Dubliner SouthSide. Ett sådant drag har nog ingen av oss upplevt sedan Ullevi//2005.

W2 live, Debaser Medis 2007 (klicka på bilden för att se den i större format) W2 själva har utnämnt SouthSide-giget till sitt bästa någonsin och mången gäst den kvällen kom fram till u2.se-redaktionen med ett stort flin på läpparna och hojtade över musiken "Fan vad bra de är!"

Att få spela för riktiga fans, som kan alla låtar och som uppskattar det där lilla extra - det finns inget som går upp mot det." Johan "Bono" Wieck

U2.se kan avslöja att W2 inför årets fest inte bara repeterat grundligt och länge, utan även skaffat en del ny utrustning och jobbat lite extra på scenshowen. I den här tråden i u2.ses forum kunde medlemmarna önska låtar till W2 och bandet låter hälsa att även om de inte kommer att kunna spela alla dessa så kommer flera av dem att finnas på repertoaren den 10 november.

Läs mer om W2 i artikeln "Trendigt att spela i tributeband"" från Vallentuna-Steget (observera dock att det i artikeln står fel datum och plats för U2-festen). Vill du veta mer om W2 så kolla in deras egen sida w2live.se.

Du kommer väl?

W2 är ruskigt taggade. Vi här på u2.se är så exalterade att vi är fnittriga. Och vi vill gärna se just dig på Victoria den 10 november. Ta med dig mamma, pappa, syskonen och alla dina kompisar och kom dit. Sprid också budskapet till andra U2-fans; ju fler vi blir desto roligare får vi.

Frågor? I den här tråden i forumet ventileras förväntningar, funderingar och allmänt skvaller inför festen.

Välkomna!

Dela på Facebook