Nytt album - ja, men när?

Ryktena haglar om U2:s nya album. För tillfället verkar det framför allt vara just datum för utgivningen som man har olika åsikter om. Flera musiksiter har sedan länge mars 2004 som utgivningstidpunkt, medan några Universal-kontor har nämnt maj eller (mer försiktigt) sommaren 2004.

RMP Londons uttalande om nästa vinter verkar tack och lov ha varit en missuppfattning, se artikeln Nytt album först nästa vinter?. De kanske tröttnade på allt tjat från U2-fans som vill veta när skivan kommer och tänkte skaffa sig ett par månaders lugn och ro.

På amerikanska fansiten @u2 spekulerar Matt McGee i veckans Column: Off the record… över om det möjligen kan vara så att albumet egentligen skulle ha släppts i mars, men att man skjutit fram utgivningen på grund av Bonos planerade Afrika-resa under våren - helt enkelt för att kunna ha Bono tillgänglig i samband med releasen.

Det enda som verkar något så när säkert i dagsläget är att det blir ett nytt album - någon gång. Här på u2.se försöker vi givetvis att snappa upp allt som rör det nya albumet. Håll dig informerad genom att kolla uppdateringarna på vår Nya albumet-sida.

2004-01-19 16:03
Uppdaterad: 2004-01-19 23:03

Meta

  • Se RSS-feed
  • Dela på Facebook
  • Dela på del.icio.us