All Because Of You till Europa

All Because Of You promo single coverRykten har under den senaste månaden cirkulerat om en fjärde singel från How To Dismantle An Atomic Bomb. Gissningar har nämnt Original Of The Species, men nu verkar det som om U2 valt att släppa All Because Of You även i Europa.

All Because Of You har tidigare getts ut i singelformat i Kanada, samt som radiosingel i USA, och blev där den andra singeln från How To Dismantle An Atomic Bomb. I Europa valde U2 att istället ge ut Sometimes You Can't Make It On Your Own.

Nu har dock Universal Tyskland informerat den tyska fansidan u2tour.de att All Because Of You kommer att släppas i Tyskland den 10 oktober i år. Det talas om tre olika format: maxi-CD, pocket-CD och DVD, men man har än så länge ingen information om b-sidor och omslag.

Vi vill påpeka att inget än så länge bekräftats officiellt gällande den nya singeln. Inte heller har vi i dagsläget några uppgifter om den även kommer att ges ut i Sverige. Dock brukar Universal Tyskland vara välinformerade och singlar som ges ut där når för det mesta även oss här i Norden.

Källa: u2tour.de

Uppdatering (2005-08-22):
Den amerikanska fansidan atu2.com skriver att Universal Polen tydligen också har angett All Because Of You som nästa singel, med utgivning den 10 oktober.

2005-08-21 23:21
Uppdaterad: 2005-08-22 18:39

Meta

  • Se RSS-feed
  • Dela på Facebook
  • Dela på del.icio.us