U2-guiden uppdaterad!

Bonavox Hearing Aid Store, 13 Earl Street North, Dublin 1 (klicka på bilden för att se den i större format) Ska du till Dublin i nästa vecka för att se U2 spela på hemmaplan? Då får du inte missa u2.se:s nyligen uppfräschade Guide till U2:s Irland.

Uppdateringarna i Guiden är ett ständigt pågående arbete, men så här inför Dublin-konserterna har vi lagt ner lite extra tid på att få vissa saker gjorda - bland annat finns nu kartor till alla (?) U2-relaterade platser i Dublin City. Att få in förorterna kommer att ta ytterligare lite tid och resten av Irland får troligen vänta ett tag till.

Även artikeln North and South of the River - en promenad i U2:s Dublin har fått sig en genomgång och den beskrivningen innehåller nu också en karta.

All uppdatering är som sagt inte klar ännu, men vi jobbar på så gott vi kan för att få det viktigaste klart innan u2.se-redaktionen tar time out för resan till det förlovade landet i nästa vecka. Det var två år sedan sist och mycket har antagligen hänt på den stora byggarbetsplats som kallas Dublin, så därför kan vi inte lova att Guiden är till 100% korrekt. Men vi vågar lova dig en riktigt trevlig U2-stund medan du orienterar dig i staden som födde världens största band!

Frågor och synpunkter om Guiden till U2:s Irland kan tas upp i forumet - förslagsvis i Things To Make And Do-avdelningen - eller mailas till guiden@u2.se. Lycklig resa!

Rapporter från Dublin kommer på vår turnéblogg u2.se on tour.

2005-06-14 22:19
Uppdaterad: 2005-06-15 06:02

Relaterade nyheter

Meta

  • Se RSS-feed
  • Dela på Facebook
  • Dela på del.icio.us