T-shirts och blogg

Efter en tids väntan kan vi nu stolt meddela att Sveriges egna inofficiella U2-sida har t-shirts till försäljning för alla svenska fans! För att köpa ett plagg ur u2.se-kollektionen, gå till: www.u2.se/shop. Vi kan även avslöja att redaktionen har en egen turnéblogg: u2se :: on tour.

T-shirts

Redan tidigare under måndagen avslöjade vi i forumet Things To Make And Do för våra forumaktiva läsare att det nu går att beställa exklusiva t-shirts med ett u2.se-relaterat tryck. Flera modeller och färger med ett snyggt tre-färgstryck finns för beställning nu, och det blir eventuellt fler tryck framöver. Kläderna beställs via vår Spreadshirt-butik. Spreadshirt är ett tysklandsbaserat tryckeri som trycker vid beställning. Vi tar med andra ord inga risker genom att trycka ett stort lager, och ni kan välja själva vilka modeller och storlekar ni vill ha. Av priset får U2.se en väldigt liten del, och alla pengarna går direkt till driftskostnaderna för hemsidan.

För att göra din beställning, gå till: www.u2.se/shop

Blogg

Under det senaste året har det dykt upp fler och fler bloggar på Internet. En blogg är, som många redan kanske vet, en form av nätbaserad dagbok där läsare kan kommentera vad som skrivs. Flera av redaktionens medlemmar kommer att inom en vecka att åka till Dublin för att se vårt favoritband spela tre konserter på Croke Park. Men först ut är Martin och Karl Otto, som kommer att rapportera från London och Twickenham Rugby Stadium som är skådeplatsen för två U2-konserter, den 18:e respektive 19:e juni. Tanken är alltså att redaktionen dagligen kommer rapportera från turnén. Vill du ha direktrapporter från kön, inifrån arenan eller recensioner? Missa då inte vår blogg, där kan du läsa allt du behöver veta inför Ullevi-konserten den 29:e juli och kommentera gärna!

Läs vad redaktionen har för tankar såhär dagarna innan konserterna, gå till: www.u2.se/blogg

2005-06-13 15:18
Uppdaterad: 2005-06-14 02:09

Meta

  • Se RSS-feed
  • Dela på Facebook
  • Dela på del.icio.us