Konsertpaket till U2 i Europa

Uppdatering 2005-06-01: Konsertpaketen till Göteborg 29 juli är nu slutsålda! Skulle One Touch Travel mot förmodan få några återbud så kommer de att informera u2.se om det och vi rapporterar det då snarast möjligt.

Fans som fortfarande saknar biljetter till U2:s Vertigo//2005 tour har möjlighet att få tag i sådana via paketresor. I Sverige finns de att köpa via One Touch Travel, som har biljetter till de flesta europeiska konserter, inklusive ett fåtal till Göteborg den 29 juli.

Paketen innehåller konsertbiljett och boende för en natt på hotell. Resa till och från konsertorten får man ordna på egen hand. Det är inte möjligt att köpa endast konsertbiljetter via One Touch Travel, utan bara paket som också innehåller boende. Konserten i Köpenhamn 2005-07-30 är tyvärr för tillfället helt slutsåld.

Vi här på u2.se har ingen personlig erfarenhet av One Touch Travel. Däremot är det bekräftat att de samarbetar med ETS Tours, som är den officiella konsertresearrangören för U2:s Vertigo//2005-turné. Det här är alltså inte fråga om någon svarthandlare som har köpt på sig en massa biljetter för att sälja vidare till överpriser.

One Touch Travel säljer inte konsertresor till personer under 16 år. Detta för att många konsertarenor (bland annat Croke Park i Dublin) har som regel att alla under den åldern måste ha vuxens sällskap för att få tillträde till arenan.

Vill du veta mer så gå in på www.onetouchtravel.se och klicka på "Upplevelseresor", så kommer du till deras sida om Vertigo//2005-turnén.

This article in English here.

2005-05-24 16:01
Uppdaterad: 2005-06-01 23:56

Meta

  • Se RSS-feed
  • Dela på Facebook
  • Dela på del.icio.us