COBL nästa singel i Japan

Som vi tidigare rapporterat sägs City Of Blinding Lights bli den tredje singeln från How To Dismantle An Atomic Bomb. Redan nu finns den att förbeställa - i Japan.

Det är den japanska skivförsäljningssidan cdjapan.co.jp som nu listar singeln för utgivning den 8 juni. Universal i Storbritannien har annars gjort stort nummer av att den tredje singeln ska ges ut den 16 maj, då detta uppges vara 25-årsdagen av utgivningen av U2:s första singel.

Vi här på u2.se har haft lite svårt att få de beräkningarna att gå ihop, då U2 Three enligt vad vi vet gavs ut i september 1979, men skivbolaget borde väl veta. Däremot släpptes 11 O'Clock Tick Tock i maj 1980.

Än så länge finns inget officiellt bekräftat om nästa singel, men en indikation på att ryktet om City Of Blinding Lights stämmer är att U2 använde den som öppningslåt på sina första konserter under Vertigo//2005-turnén i USA. Det kan vara så att bandet vill marknadsföra den låten lite extra med tanke på kommande singelutgivning.

Troligast är dock att U2 helt enkelt tycker att City Of Blinding Lights är en fruktansvärt bra konsertöppnare. Det tyckte tydligen publiken i San Diego också.

Tack till Vitor på u2portugal.com för informationen!

2005-04-06 22:35
Uppdaterad: 2005-04-08 20:48

Relaterade nyheter

Meta

  • Se RSS-feed
  • Dela på Facebook
  • Dela på del.icio.us