Tredje och fjärde konsert på Irland?

U2 planerar en tredje och eventuellt en fjärde konsert på Irland, skriver Maeve Quigly för tidningen Sunday Mirror, söndagen den 3/4.

Källor gör gällande att bandet vill göra fler spelningar på Irland. Men de kommer inte att kunna göra det förrän på slutet av den europeiska delen av turnén.

Enligt källan: "Pojkarna vill verkligen spela fler konserter på Irland men Bono gillar inte att göra tre spelningar på rad för han känner att det inte är bra för hans röst nu.

"Så extradatumena kommer inte att ligga i juni. Men bandet gillar idén att avsluta den europeiska delen av turnén på hemmaplan."

De höga avgifterna för att hyra Croke Park skulle kunna bli en faktor för hur bandet bestämmer sig för att göra.

Inside-källan fortsätter: "Spelningarna kommer kanske inte ens att bli på Croker, men de har skrivits ner med blyerts för vid mitten av augusti.

"Croke Park kostar väldigt mycket pengar så det är inte helt omöjligt att bandet kommer att spela i Belfast eller Cork istället.

"Cork är ju årets Kulturhuvudstad, så de extra datumena skulle mycket väl kunna vara där.

"U2 vill väga de olika alternativen mot varandra innan de fattar ett beslut men de är medvetna om att hemmapubliken är desperata efter fler spelningar.

"Så de ska försöka göra sitt bästa för att tillmötesgå dem.

"De kommer att nästan ha en hel månad från att den europeiska turnédelen har avslutats till att nästa del inleds."

Vi här på u2.se vill betona att detta bara är ett rykte och det ska inte tas på allvar förrän det bekräftas via de officiella kanalerna.

2005-04-04 12:11
Uppdaterad: 2005-04-04 19:28

Meta

  • Se RSS-feed
  • Dela på Facebook
  • Dela på del.icio.us