U2 by U2 i september

klicka på bilden för att se dem i större format Det rasar in påkostade böcker om U2 - böcker som dessutom för ovanlighetens skull är auktoriserade av bandet själva. Diana Scrimgeours U2 Show kom i höstas, Anton Corbijns U2 & I i februari och i september är det dags för den efterlängtade U2 by U2 - om tidsplanen håller.

U2 by U2, som tidigare har gått under arbetsnamnet In the Name of Love: U2 by U2, ska enligt uppgift innehålla historien om världens största band ur deras eget perspektiv och delvis skriven av dem själva. Redaktör är musikern, musikjournalisten och författaren Neil McCormick, som känt bandmedlemmarna sedan de gick i skolan tillsammans på Mount Temple.

Enligt Amazon UK kommer U2 by U2 att ges ut den 9 september 2005, medan Amazon USA har den 13 september som releasedatum.

McCormick själv fick i höstas mycket uppmärksamhet för sin självbiografiska bok I Was Bono's Doppelgänger. I intervjuer har han talat om arbetet med U2 by U2 och beskrivit hur bandmedlemmarnas späckade tisscheman och inte minst deras olika karaktärer, påverkat arbetet med boken. Så vi får väl se om utgivningsdatum håller eller om det - som i fallet med Corbijns U2 & I - måste flyttas fram.

Läs mer om I Was Bono's Doppelgänger, U2 & I, U2 Show och många anda böcker om U2 under rubriken Böckerna här på u2.se.

2005-04-03 21:26
Uppdaterad: 2005-04-04 05:15

Relaterade nyheter

Meta

  • Se RSS-feed
  • Dela på Facebook
  • Dela på del.icio.us