Turnépremiär i San Diego!

På måndag inleder U2 Vertigo Tour med en spelning i San Diego, Kalifornien. På plats finns en av våra redaktionsmedlemmar som, om tekniken tillåter, rapporterar direkt från arenan. Brygg en kanna kaffe och bred några smörgåsar, bänka dig framför datorn och gå in på din favoritsida för realtidsuppdatering från konserten. Konserten beräknas börja runt 05:45 svensk tid på tisdag.

Många är vi som har väntat länge på att U2 ska bege sig ut på vägarna igen. Som vanligt sker turnépremiären i USA. De senaste gångerna har Miami och Las Vegas varit premiärstäder, nu är det San Diego som fått äran. Den första konserten på turnén är alltid den mest bevakade av media och fans runt om i världen. Vad kan vi vänta oss av U2 den här gången? För än så länge vet vi i stort sett ingenting om hur produktionen blir. Det har spridits bilder, påhittade likväl som rimliga, på hur scenen kan se ut. Det har ryktats om eventuell teknologi som kommer att användas men på måndag får vi veta.

För dig som är extra nyfiken och inte kan missa en sekund av premiären har Peter, en i gänget i redaktionen, på plats i San Diego för att rapportera direkt till oss här hemma i Sverige om vad som händer och framförallt vilka låtar som spelas. All information Peter skickar presenteras dels i en nyhet på förstasidan men även i forumet, så är du inte medlem passa på att bli det nu! Vi kan dock inte garantera att tekniken fungerar, men vi ska göra vårt bästa.

Insläppet till arenan är klockan 19:30 lokal tid och U2 beräknas börja spela runt 20:45. Det innebär runt 05:45 svensk tid, på tisdag morgon. Observera att det rör sig om cirkatider, vi vet ingenting och det kan likväl vara tidigare som senare.

Förbered dig genom att gå upp klockan 05:00, brygg en kanna kaffe, bred några smörgåsar och sätt på godtycklig U2-platta. Nynna för dig själv: ”It was one dull morning, I woke the world with bawling…” Snart kommer den tidiga morgonen kännas som en kväll på Ullevi med ditt favoritband.

Vi hoppas att så många som möjligt kommer att utnyttja denna unika möjligheten. Lämna gärna en kommentar i forumet under konsertens gång!

2005-03-26 10:15
Uppdaterad: 2005-03-28 06:34

Meta

  • Se RSS-feed
  • Dela på Facebook
  • Dela på del.icio.us