Ändringar i turnéplanen

Ommöblering pågår i planen för den europeiska delen av U2:s Vertigo//2005-turné. Datumen för konserterna i Zürich och Milano har flyttats och förhandsförsäljningen av biljetter till Lissabon-konserten har skjutits upp på obestämd tid.

Zürich har flyttats till den 18 juli och Milano till den 20 juli. På Ticketmastereurope.com/U2 står dessutom att Wien-konserten har flyttats till den 12 juli, vilket verkar lite märkligt eftersom det är dagen innan den första Amsterdam-konserten. Vi har också fått rapporter att det står angett den 2 juli på Wien-biljetterna, så troligen är det en felskrivning hos Ticketmaster.

Anledningen till ommöbleringarna är ännu inte känd, men troligen beror de på att U2 vill lägga in fler konserter i Europa. Trovärdiga rykten talar om en ytterligare konsert i Paris den 10 juli. Dessutom ryktas det om en andra spelning i Milano, vilken i så fall skulle offentliggöras så snart biljetterna till den första Milano-konserten sålt slut.

Håll utkik efter uppdateringar av den här nyheten, då vi hoppas att mer information dyker upp snart. Självklart jobbar vi också på att hålla vår egen sida om Vertigo//2005-turnén så aktuell som möjligt.

Intresserad av U2:s turné? Glöm inte att kolla turnésidan!
klicka för att komma till turnésidan

2005-02-10 16:48
Uppdaterad: 2005-02-10 23:58

Relaterade nyheter

Meta

  • Se RSS-feed
  • Dela på Facebook
  • Dela på del.icio.us