Öppet brev från Larry Mullen

Larry Mullen har på U2.com gått ut med ett öppet brev till fansen, där han talar om problemen i samband med biljettförsäljningen.

"Det här är inget som jag vanligen skulle göra, men jag känner att jag måste göra något för att komma till rätta med den här situationen.

Det sätt på vilket biljetterna distribuerades via U2.com när det gäller förhandsförsäljningen till Vertigo var rörigt. En del av detta låg utanför vår kontroll, men annat gjorde det inte.

Jag arbetar nu på att lista ut ett sätt att distribuera biljetter för vår planerade återkomst till Nordamerika i höst. Det enda rättvisa sättet att göra det på, är att ge U2 Propagandas medlemmar, som nu är medlemmar i U2.com, företräde i kön.

Efter det kommer folk att få företräde i den ordning som de blev medlemmar. Många som anslöt sig till U2.com och inte fick biljetter är förståeligt nog arga. De har nu möjlighet att få full återbetalning av sin medlemsavgift.

Jag blev förskräckt över att våra trogna U2-fans fick tävla med svartabörshajar om U2-biljetter via vår egen websida. Jag vill be om ursäkt till er som har upplevt de här problemen.

Om era erfarenheter från U2.coms förhandsförsäljning har inneburit en besvikelse för er, så hoppas jag att det här kan räcka en bit på vägen mot att försäkra er om vårt totala engagemang för vår publik.

Slainte
Larry

För resten, en kommentar till de så kallade U2-fans som är snabba att anklaga U2 för otillbörligt beteende: jag har bara två ord att säga er…."

Pengarna tillbaka
U2.com går nu också ut till sina medlemmar och lovar att de fans som inte lyckats få biljetter vid förhandsförsäljningen till de första två delarna av Vertigo//2005-turnén ska få sin medlemsavgift tillbaka om de så önskar.

Den som vill begära återbetalning av medlemsavgiften måste göra så senast den 16 februari. Återbetalningsrätten gäller endast de medlemmar som har försökt att få biljetter via förhandsförsäljningen och inte lyckats. Medlemskapet kommer att annulleras helt och återbetalning ske inom tre veckor.

Gå in på U2.com/refund för mer information.

Källa: U2.com

Intresserad av U2:s turné? Glöm inte att kolla turnésidan!
klicka för att komma till turnésidan

2005-02-03 10:59
Uppdaterad: 2005-02-03 22:39

Meta

  • Se RSS-feed
  • Dela på Facebook
  • Dela på del.icio.us