Skakig början

Bono live, Top of the Pops, London 2004-10-15 (klicka på bilden för att se den i större format) Förhandsförsäljningen för U2.com-medlemmar gällande biljettter till några av bandets spelningar på den kommande Vertigo//2005-turnén startade igår, den 25 januari, kl 11:00 svensk tid. Så tidigt som på eftermiddagen började rapporter och klagomål att strömma in från fans som haft problem med att boka biljetter.

Ticketmaster, som handhar försäljningen för U2.coms räkning, har i ett uttalande bett frustrerade fans om ursäkt och meddelar att man kommer att kontakta de europeiska U2.com-medlemmar som har misslyckats med att boka biljetter för att förklara hur de kan göra detta inom ramen för förhandsförsäljningen.

"Eftersom det fortfarande finns biljetter kvar till alla arenor så är vi säkra på att de har som upplevt det här problemet kommer att kunna få biljetter", säger uttalandet. "Ticketmaster vill ännu en gång be om ursäkt till dem som har påverkats av dagens problem. Ticketmaster vill ge bästa möjliga service och vi kan försäkra våra kunder om att när vi väl blev uppmärksamma på problemet så vidtog vi alla möjliga åtgärder för att erbjuda en snabb och effektiv lösning."

klicka på bilden för att se den i större format Följande information från Ticketmaster kan vara till nytta när du ska förhandsboka biljetter:

1. Den Ticketmaster-kod som du som medlem hos U2.com har fått är en numerisk kod på endast 6 tecken. Om din kod skulle avvisas så var vänlig att kontrollera att den endast innehåller 6 tecken och att den stämmer överens med den kod du fått från U2.com. Exempel: Om du erhållit informationen "--->xyz123<---" så är din kod xyz123. Din kod finns också under rubriken "My Profile" när du loggar in dig på U2.com.

2. Var uppmärksam på att även om förhandsförsäljningen till några konserter redan har börjat, så är förhandsförsäljningen koordinerad med den allmänna biljettförsäljningen på de olika arenorna. Förhandsförsäljningen börjar därför vid olika tillfällen för olika städer, men alla U2.coms medlemmar har samma tidsrymd på sig att förhandsköpa biljetter. U2.coms medlemmar kan vara försäkrade om att inga biljetter finns till försäljning innan de datum då förhandsförsäljningen börjar.

U2.com finns en lista över när förhandsförsäljningen till de olika konserterna börjar. För er som ännu inte har blivit medlemmar på U2.com kan vi meddela att det tyvärr är för sent att bli det för att kunna köpa biljetter till just den här turnén.

Källor: "Ticketmaster: An Apology to European Fans och Ticket Presale - Advice, Help, Info, bägge på U2.com.

klicka för att komma till turnésidan

2005-01-26 01:16
Uppdaterad: 2005-01-26 08:25

Relaterade nyheter

Meta

  • Se RSS-feed
  • Dela på Facebook
  • Dela på del.icio.us