Bono i Cannes

Bono och Naomi Campbell vid NRJ Awards, Cannes 2005-01-22 (klicka på bilden för att se den i större format). U2 vann inte utmärkelsen för Bästa internationella band vid europeiska NRJ Awards i Cannes igår kväll. Däremot tilldelades de en utmärkelse för särskilda prestationer inom musiken. Bono tog emot priset, som delades ut av fotomodellen Naomi Campbell.

Bono vid NRJ Awards, Cannes 2005-01-22 Flera av medlemmarna i U2 äger hus i södra Frankrike och Bonos tacktal hölls delvis på franska: "Tack! Tack! Tack! Tack, tack så väldigt mycket, tack! Nå… jag är inte ett barn av det här landet! Men jag vill erkänna en sak för er: vid kusten känner jag mig hemma. När jag har lite frihet så kommer jag hit för att få ännu mer. På morgonen går jag ner från mitt hus för att simma i det stora blå. Det är mycket hälsosamt.

"Men på kvällen kommer farorna: de vackra flickorna, Naomi Campbell, de högklassiga vinerna, det är hårt, det är verkligen hårt, men som ni ser: jag överlevde. Tack för det fantastiska liv som ni gett oss med mig - Bono, Adam Larry och ikväll särskilt The Edge… The Edge… The Edge. Tack NRJ. Vi ses igen… Paris, Stade de France, 9 juli. Nice, Parc des Sports, 5 augusti. Leve Frankrike!"

Med andra ord verkar ryktena om de franska konserterna under den kommande Vertigo-turnén att stämma. Något som var osäkert in i det sista var vilka av U2:s medlemmar som skulle medverka vid prisceremonin, men det slutade med att Bono ensam representerade bandet.

Fler bilder från evenemanget finns här.

Källor: U2achtung.com.

2005-01-23 11:37
Uppdaterad: 2005-01-23 18:55

Relaterade nyheter

Meta

  • Se RSS-feed
  • Dela på Facebook
  • Dela på del.icio.us