Fler turnérykten

Bono & Adam live, Top of the Pops, London 2004-10-15 (klicka på bilden för att se den i större format) Fortfarande saknar vi officiellt bekräftade uppgifter om U2:s kommande turné, men ett rykte säger att turnélansering kan komma redan till helgen. Att inget är bekräftat hindrar tyvärr inte att svartförsäljningen av biljetter är i full gång.

Turnélansering till helgen?
Den amerikanska fansidan interference.com skriver att de har fått nya uppgifter från en källa som är involverad i planeringen av U2:s kommande turné. Artikeln innehåller inga nya fakta, men en del intressanta rykten.

 • Det huvudsakliga skälet till att turnén skjutits upp är, som bandets manager Paul McGuinness sade till U2.com den 6 januari, att den ursprungliga turnérutten har stött på problem. Interferences källa bekräftar att den sjukdom i familjen som det ryktats om i tidningar och på internet är en annan orsak till förseningen.
 • En av medlemmarna i U2 har varit särskilt involverad i planeringen av turnén.
 • En slutgiltig turnéplan ska enligt uppgift vara klar igår, 18 januari, och en officiell annonsering av turnén kan förväntas till helgen.
 • Turnépremiären kommer troligen att äga rum i sydvästra USA, eventuellt i Las Vegas eller Los Angeles.

  Biljetter annonseras till skyhöga priser
  Biljetter till icke bekräftade U2-konserter har åter dykt upp till försäljning. u2tours.com skriver hur icWales igår rapporterade om hur en engelsk söndagstidning innehållit en annons om försäljning av biljetter till en konsert i Cardiff den 29 juni.

  Lary live, Top of the Pops, London 2004-10-15 (klicka på bilden för att se den i större format) Priserna låg på mellan 1 500 och 4 500 kronor. Även om vi i dagsläget inte har någon bekräftad information om vad de officiella konsertbiljetterna kan komma att kosta så ligger dessa priser skyhögt över de normala för rockkonserter. Sant är att det varken är U2 eller arenan som får vinsten från svartförsäljningen, om nu biljetterna ens existerar.

  Paul McGuinness har i tidigare uttalanden avrått från att köpa biljetter av oseriösa försäljare som bjuder ut dem till överpriser. En av U2:s konserbokare har också sagt att han skulle bli "mycket förvånad" om det officiella biljettpriset skulle bli så pass högt som det utannonserade.

  Självklart återkommer vi här på u2.se så snart vi vet mer om turnén eller hör fler spännande rykten. Under tiden avråder vi våra läsare från att köpa icke officiella biljetter.

 • 2005-01-19 01:05
  Uppdaterad: 2005-01-19 08:12

  Meta

  • Se RSS-feed
  • Dela på Facebook
  • Dela på del.icio.us