Turnérykte: Europa påverkas inte

U2 vid Q Awards, London 2004-10-04 Källor nära U2 och på Universal i Frankrike har delat med sig av information om förseningen av U2:s kommande turné. Enligt uppgift har även bandets obekräftade framträdanden vid olika prisceremonier framöver påverkats.

Bono och Larry kommer att vara i södra Frankrike i slutet av januari och då närvara vid NRJ Music Awards, som äger rum i Cannes den 22 januari, men U2 kommer inte att spela vid prisceremonin. När det gäller Brit Awards i London den 9 februari är det i dagsläget endast bekräftat att Bono kommer att närvara.

Källorna bekräftar också att anledningen till att annonseringen av turnén har flyttats fram är att en släkting till en av bandmedlemmarna är sjuk. De konsertdatum som var inbokade under första delen av USA-turnén kommer att påverkas, men troligen kommer man inte att behöva ändra några europeiska datum.

Då det i dagsläget inte finns några som helst officiellt bekräftade uppgifter om U2:s turné eller andra framträdanden måste all information som inte härstammar direkt från bandet, Principle Management eller U2.com att betraktas som rykten.

Så snart som vi här på u2.se har ytterligare information eller fler intressanta rykten så återkommer vi. I dagsläget rekommenderar vi dock våra läsare att inte köpa konsertbiljetter via internet, då det finns en del falska biljetter i omlopp.

Källa: u2achtung.com.

2005-01-13 17:59
Uppdaterad: 2005-01-14 02:20

Meta

  • Se RSS-feed
  • Dela på Facebook
  • Dela på del.icio.us