Många rykten om turnén

Adam live, Elevation tour, Fort Lauderdale 2001-03-24 Det florerar massor av rykten på fansidor och i tidningar världen över om U2:s kommande turné och anledningen till att den har skjutits upp.

Den tyska fansidan u2tour.de citerar irländska HotPress, som härom dagen publicerade uppgifter om att U2:s kommande turnépremiär nu kommer att äga rum i Las Vegas.

Dessutom skriver de att konserterna på Croke Park i Dublin troligen fortfarande är aktuella den 25 - 26 juni.

Källa: u2tour.de.

Vi vill åter igen påpeka att innan något officiellt uttalande har gjorts från U2, Principle Management eller U2.com så är ingenting bekräftat.

Bono live, PopMart tour 1997 (klicka på bilden för att se den i större format) Skulle U2 välja Las Vegas som plats för turnépremiären blir detta i så fall första gången som bandet öppnar en turné där sedan den fatala PopMart-spelningen 1997.

Här på u2.se kommer vi att rapportera om de rykten som vi, på grund av källa eller överensstämmelse med tidigare uppgifter, anser trovärdiga.

Däremot föredrar vi att inte spekulera i saker som rör bandmedlemmarnas familjer och deras privatliv. Kommer ett officiellt uttalande om saken så rapporterar vi givetvis om det, liksom när vi har fler uppgifter om turnén.

2005-01-10 12:22
Uppdaterad: 2005-01-11 04:45

Relaterade nyheter

Meta

  • Se RSS-feed
  • Dela på Facebook
  • Dela på del.icio.us