U2 Show på U2.Com

klicka på bilden för att se den i större format Med de stegrande förväntningarna inför annonseringen av U2:s turné har fokus skiftat från det nya albumet How To Dismantle An Atomic Bomb till den unika upplevelse som är en livekonsert med U2.

U2.com publicerar ett utdrag ur Diana Scrimgeours nya bok U2 Show och hävdar att det inte finns något bättre sätt att upptäcka den myriad av samverkande delar som ligger bakom en konsert med de fyra musiker som utgör världens största och bästa liveband.

U2 Show är en överdådig fotodokumentär som berättar historien om U2:s turnerande genom ögonen på huvudaktörerna - inklusive bandmedlemmarna själva och nyckelpersoner som turnédesignern Willie Williams, promoters, producenter och managers.

Inför turnélanseringen kommer U2.com att köra en serie med höjdpunkter från U2 Show och en tävling i vilken deltagarna kan vinna ett av fem exemplar av boken. I det nu publicerade utdraget reflekterar Bill Flanagan [författare till den kultförklarade boken U2 At the End of the World, red.anm.] över bandets direkta, personliga och nästan bekännande förhållande till sin publik.

Läs "An Audience With…" på U2.com.

2005-01-07 02:31
Uppdaterad: 2005-01-07 09:31

Meta

  • Se RSS-feed
  • Dela på Facebook
  • Dela på del.icio.us