Mer detaljer om SYCMIOYO-singeln

Bono och Luciano Pavarotti, Pavarotti & Friends concert, Modena 2003-05-27 (klicka på bilden för att se den i större format) U2.com har nu bekräftat detaljer om den kommande singeln Sometimes You Can't Make It On Your Own. Den kommer att ges ut i tre olika format - två CD och en DVD-singel - i hela världen utom i Nordamerika. B-sidan på en av CD-singlarna kommer att innehålla en duett mellan Bono och den världsberömde operatenoren Luciano Pavarotti.

Jacknife Lee - som även gjorde en av Vertigo-remixarna har gjort en remix av Ave Maria, som Bono och Pavarotti sjöng vid Pavarotti & Friends-konserten i Modena i Italien 2003 (se bilden).

Promoversionen av singeln Sometimes You Can't Make It On Your Own (klicka på bilden för att se den i större format) Dessutom ingår en - enligt uppgift - dansversion av Vertigo som kallas Redanka remix och Jacknife Lees remix av låten Fast Cars, som i Sverige endast finns på CD:n som ingår i De Luxe-boxen av How To Dismantle An Atomic Bomb.

DVD:n innehåller en exklusiv liveversion av Sometimes You Can't Make It On Your Own från bandets Hanover Quay-studio i Dublin och videon till Vertigo. Dessutom audiospåren Sometimes You Can't Make It On Your Own och en ny omarbetning av Vertigo, gjord av Trent Reznor.

Formaten är följande:

CD1
1. Sometimes You Can't Make It On Your Own - radio edit
2. Fast Cars - Jacknife Lee Mix

CD2
1. Sometimes You Can't Make It On Your Own - radio edit
2. Ave Maria - Jacknife Lee Mix
3. Vertigo - Redanka Power Mix

DVD
1. Sometimes You Can't Make It On Your Own - live at Hanover Quay, 16 Nov 2004
2. Vertigo - video
3. Sometimes You Can't Make It On Your Own - audio
4. Vertigo - Trent Reznor Remix - audio

Källa: u2.com.

Tack till Vitor på u2portugal.com för bilden på promosingeln!

2004-12-18 15:40
Uppdaterad: 2005-01-20 22:57

Relaterade nyheter

Meta

  • Se RSS-feed
  • Dela på Facebook
  • Dela på del.icio.us