U2 spelar in ny video i Dublin

Bono, Grafton Street, Dublin 2004-12-13 Hundratals fans samlades för att få en glimt av U2 när de idag, 13 december, spelade in videon till sin nästa singel i centrala Dublin. Den irländska polisen Gardaí var på helspänn utanför anrika Gaiety Theatre och de fyra bandmedlemmarna försökte smita in utan att synas. Både Edge och Bono stannade dock till för att prata med fans och skriva autografer.

Gaiety Theatre, som är belägen på King Street South nära affärsgatan Grafton Street, är också gammal anrik U2-mark. Det var nämligen här som Eamon Andrews Studio en gång låg, där bandet gjorde sina andra och tredje demoinspelningar 1978-1979.

En talesperson för bandet sade att de filmade videon till sin nästa singel från albumet How To Dismantle An Atomic Bomb, vilket toppar listorna i över 30 länder. Hon sade också att namnet på singeln ännu inte är bestämt.

Edge, Dublin 2004-12-13 (klicka på bilden för att se den i större format) Som vi rapporterat tidigare förväntas nästa singel i Europa bli Sometimes You Can't Make It On Your Own och rapporter från Dublin visar också att det var just den låten som kunde höras från Gaiety Theatre idag. Vi har dessutom fått höra att dansk TV ikväll har sänt en kort intervju med bandet, vilken spelades in i Dublin tidigare idag.

Källa: Ireland Online. På u2star.com finns också foton av Bono och Edge på Grafton Street.

Tack också till Rudy på u2place.com samt Fredo och Ced på u2achtung.com!

2004-12-13 23:10
Uppdaterad: 2004-12-14 17:36

Relaterade nyheter

Meta

  • Se RSS-feed
  • Dela på Facebook
  • Dela på del.icio.us