Singel nr 2 x 2

Jaha, det var Vertigo och How To Dismantle An Atomic Bomb det. Plus några promo-konserter som lovat gott inför den kommande turnén. Vad händer nu då?

En fråga som dök upp nästan innan U2s nya album hade släppts var vilken av låtarna från skivan som skulle bli den nästa singeln. Det verkar nu som om bandet har bestämt sig för att släppa två andrasinglar - en i USA och en i Europa.

Bono & Larry, New York 2004-11-22 (klicka på bilden för att se den i större format) Redan i förra veckan skrev MTV.Com i sin artikel om U2s videoinspelning i New York den 22 november att den andra singeln från albumet kommer att bli All Because Of You, som var just den låt bandet spelade in videon till.

När Larry den 23 november gästade radio 2FM sade han att All Because Of You kommer att släppas som singel i USA, medan bandet i Europa kommer att ge ut Sometimes You Can't Make It On Your Own.

Som vi rapporterat tidigare beräknas U2s nästa singel komma ut i februari 2005 och därefter en tredje den 16 mars 2005.

När u2.se började forska i saken visade det sig att en radiostation i Schweiz redan fått en promo-singel innehållande All Because Of You och med texten "ABOY den kommande andra singeln från HTDAAB". Universal Sverige har dock inte kunnat ge några besked i frågan. Vad gäller B-sidor är ännu inget känt, även om det bland fansen går rykten om en låt som heter Mercy.

Som vanligt vill vi påpeka att med U2 är inget slutgiltigt bestämt förrän officiell releaseinformation har gått ut. Om ens då.

2004-11-30 12:35
Uppdaterad: 2004-11-30 20:12

Relaterade nyheter

Meta

  • Se RSS-feed
  • Dela på Facebook
  • Dela på del.icio.us