Kommande releaser med U2-ankytning

Det är en hel del U2-relaterade realeaser på gång. Förrutom ett album som vi tror kommer dyka upp i början av nästa år och en singel som Bono enligt en fransk tidning ska ha sagt ska dyka upp i affärerna i början av februari 2004 är följande grejer på gång:

Slane Castle 2001-09-01 - DVD: En enkel-DVD med intervjuer och reportage samt hela konserten vid Slane Castle för nästan exakt två år sedan. Ryktet säger att releasedatumet är den 17:e november.

Peter And The Wolf - cd-bok: Bono och hans döttrar Jordan och Eve har illustrerat en ny version av Sergei Prokofievs klassiker Peter Och Vargen. Boken ges ut på cd, producerad av Gavin Friday. Vinsten från försäljningen går till Irish Hospice Association. På www.peterwolf.org hittar du mer information. Boken finns ute nu i dagarna.

U2 Live - bok: Bibeln för konsertfreaksen kommer i oktober ut i en ny utgåva. Den är uppdaterad till och med Elevation-turnén av Caroline van Oosten de Boer och Jeroen van Meggelen. Orginaltexten är skriven av den nu bortgångne Pimm Jal de la Parra. 256 sidor fullsmockade med information om U2:s alla livespelningar. Bilder, låtlistor, anekdoter. Här hittar du allt. Läs mer på denna sida.

U2's Propaganda - bok: U2:s officiella fanclub/tidning Propaganda kommer läggas ner och det "firar" man med att ge ut en bok med det bästa från de 14 åren tidningen gavs ut. Dessutom kommer det följa med en tribute-CD med diverse artister. Boken kommer ut i september.

The Complete Guide to the music of U2 - bok: Den bortgångne Hot Press-journalisten Bill Grahams klassiker kommer uppdateras och ges ut i en ny utgåva. Uppdateringen kommer göras av Caroline van Oosten de Boer. Releasedatum ännu okänt.

Om du är intresserad av att beställa några av dessa böcker så kan de kanske vara svåra att få tag i i Sverige, iaf direkt efter utgivning. De går dock att beställa från de internationella bokhandlarna på nätet.

2003-09-02 20:19
Uppdaterad: 2003-09-03 03:19

Meta

  • Se RSS-feed
  • Dela på Facebook
  • Dela på del.icio.us