All of this can be yours

Det har väl knappast undgått någon att U2s egen hemsida u2.com genomgått stora förändringar i samband med radioreleasen av bandets nya singel Vertigo. Förutom officiella uppgifter om det kommande albumet finns där nu också nytt material för nedladdning och saker att köpa.

Downloads
I sidans mediasektion finns förstås länkar till nedladdning av Vertigo via iTunes, där låten redan efter 15 timmar blivit den mest efterfrågade. På audiosidan finns också ett 30-sekunders klipp av låten för gratis nedladdning, om nu någon skulle ha lyckats missa den på radio. På videosidan finns två 30-sekunders videoklipp: dels av Hanover Quay-versionen med U2 som framför Vertigo i studion, dels Jacknife Lee 10"-versionen av låten från Lissabon.

Shopping
Nya shoppingsektionen hos u2.com innehåller en del nya Vertigo-prylar, bland annat T-shirts med texten "unos//dos//tres//catorce" på framsidan och Vertigo-loggan på ryggen.

Dessutom finns en litografi i begränsad upplaga och U2-kalendern 2005, med bilder på bandet av Anton Corbijn. Den årliga U2-kalendern brukar vanligen gå att köpa även på andra ställen, men Fanfire som sköter U2s kringförsäljning har sagt att den i år endast kommer att kunna beställas från u2.com. Detsamma gäller förtås också tröjorna och litografin. (klicka på bilden för att se den i stort format)

2004-09-28 11:08
Uppdaterad: 2004-09-29 22:10

Meta

  • Se RSS-feed
  • Dela på Facebook
  • Dela på del.icio.us