Ljuvliga melodier vi inte hört

Vinka glatt till U2 som nu är på plats i Barcelona! Sista chansen att säga "Hej då" till Vertigo-turnén börjar den 29 juli.

U2, New York City, februari 2009 (klicka för högre upplösning) Invånare i närheten av Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala eller Umeå som inte har fått tag på biljetter till sommarens konserthändelse, misströsta inte! Kanske kan ni stilla abstinensbesvären hos någon av de åtta 3D-utrustade biografer i dessa städer som ånyo kommer att visa den revolutionerande konsertfilmen U23D. Nyheten kom ett par timmar efter det att u2.se för bara några dagar sedan publicerat ett rykte som uppkommit via e-post till våra läsare. Detta gjorde gällande att SF Bio ville erbjuda sina besökare en bioupplevelse utöver det vanliga med U2:s konsertfilm inspelad under Vertigo-turnén i Sydamerika 2006. Nu bekräftas detta på SF:s webbplats för 3D-bio som visar att U23D beräknas ha premiär på deras biografer den 29 juli 2009. En förhandsvisning äger rum på samtliga ovannämnda orter dagen innan.

Under tiden har Adams videoklipp avslöjat att han nu befinner sig inuti Camp Nou, där ett stort arbetslag har konstruerat "The Claw" och fraktat olika lådor med utrustning. Samtidigt indikerar färska rapporter från inofficiella källor att U2 har påbörjat repetitionerna inför U2 360°-turnén. U2.se väljer att inte publicera låtlistan här med respekt för de som vill bli överraskade på gammalt hederligt vis. Låt oss bara kort konstatera att det ser ut som om bandet håller sitt löfte om att överraska med låtmaterialet. Den som vill läsa hela listan över vilka låtar som hördes från Camp Nou på dagens repetition kan klicka vidare till u2gigs.com.

Slutligen verkar U2 vara eniga om vilken låt som blir den tredje singeln från senaste albumet No Line On The Horizon. Det kommer att bli I'll Go Crazy If I Don't Go Crazy Tonight som ska finnas tillgänglig den 17 augusti. Dessutom är det redan klart att irländaren David O'Reilly, som tidigare i år vann en guldbjörn på Berlins filmfestival för sin animerade kortfilm Please Say Something, ska regissera videon till låten. När och var den ska premiärvisas är dock oklart.

You're all very welcome, but there are no seats left!" - Bono om premiären av U2 360°-turnén, 2009.


U23D, äntligen tillbaka den 29 juli 2009.

Källor: sf.se, ilike.com, u2gigs.com samt u2.com
Återigen: Tack till samtliga forummedlemmar som stått för tipsen om U23D!

2009-06-18 23:16

Forumdiskussioner

Meta

  • Se RSS-feed
  • Dela på Facebook
  • Dela på del.icio.us