Midnattsöppet på HMV i Dublin

Suget efter No Line On The Horizon verkar inte ha avtagit trots den lilla fadäsen i Australien härom natten. HMV på Grafton Street i Dublin kommer att hålla öppet från midnatt och börja sälja skivan så snart klockan slagit om till 27/2.


Flertalet irländska tidningar rapporterar nu om att det enorma intresset från U2-fans har fått HMV på Grafton Street i dublin att ha midnattsöppet natten mellan 26/2 och 27/2 för att kunna möta det stora trycket inför releasen av det nya albumet. Man räknar med att det kommer vara långa köer utanför butiken och att fans från hela världen kommer att flyga in för att kunna köpa den nya plattan några dagar innan den släpps i övriga länder.

U2.se:s redaktion kan i det närmaste bekräfta att så kommer vara fallet. "Oavsett om albumet redan sprids olagligt på nätet, så kan det aldrig konkurrera ut känslan av att hålla i den riktiga plattan och bläddra i texthäftet. Att bege sig till Dublin för att få uppleva den känslan några dagar före alla andra är inget som man kan sätta en prislapp på, man bara åker!" säger en nära källa till u2.se.

2009-02-19 12:50

Relaterade nyheter

Forumdiskussioner

Meta

  • Se RSS-feed
  • Dela på Facebook
  • Dela på del.icio.us