Spotify på u2.se

Nu har vi länkat upp alla låtar i diskografin mot Spotify. Invitesen är slut. 150 st har delats ut!

Musiktjänsten Spotify har tagit webben med storm och för några veckor sedan la vi upp en spellista med U2-låtar att spela i tjänsten.

Nu har vi tagit det ett steg längre. I vår diskografiavdelning och låttextavdelning har vi länkat upp alla låtar vi hittat i Spotifys låtarkiv. Det betyder att när du ser -ikonen så kan du klicka på den och få låten (eller albumet) spelad i spotify.

För att kunna använda spotify behöver du dels programmet (nedladdningsbart på spotifys hemsida) och ett konto. Kontot kan man antingen betala 100 kr i månaden för eller, om man står ut med reklam då och då, få gratis. För gratiskontot behöver man dock en inbjudan, så kallad invite. Dessa har inte vart lätta att få tag på men vi på u2.se har från Spotify fått ett gäng att dela ut till våra läsare! Det enda du behöver göra är att maila spotify@u2.se så delar vi ut dem "så länge lagret räcker". Lagret är nu slut, vi har delat ut hela 150 invites!

Om du hittar fellänkningar på vår sida eller U2-låtar i spotify som vi missat att länka, skriv en rad i forumet där det finns en spotifytråd.

Avslutningsvis ett stort tack till vår forummedlem Stybbe som givit oss stor hjälp med insamlandet av länkar till låtarna!

Och tack till Spotify för invites:en!

2009-01-23 20:08
Uppdaterad: 2009-01-31 15:29

Relaterade nyheter

Meta

  • Se RSS-feed
  • Dela på Facebook
  • Dela på del.icio.us