Ännu mer nytt på u2.se

I mellandagarna la vi till en del funktioner runt u2.se, nu är det dags igen.

Förra gången handlade det om kopplingar till externa tjänster som spotify, flickr och last.fm, denna gång är det funktioner på själva sidan.

  1. En ordentlig mobilanpassad sida - förut hade vi nyheterna tillgängliga formatterat för mobilen, nu kan man läsa nyheter, se diskografin, läsa låttexter och kolla upp setlists från konserter. Och självklart kommer vi jobba vidare med denna del av sidan då detta sätt att ta del av nätet bara kommer att växa. Adressen du ska använda i din mobil - m.u2.se
  2. Och samtidigt som vi släpper mobilsidan gör vi även forumet tillgängligt via mobilen. Länken är mforum.u2.se (eller gå via m.u2.se) och här kan du både läsa och göra inlägg med din mobil. Funktionaliteten är så klart något begränsad för att fungera i mobilen, men det viktigaste finns där.
  3. Avslutningsvis så har vi på allmän begäran skapat en chat till forumet. Snart är det biljettsläpp och konserter och då har vi ju av tradition samlats i chatten och diskuterat låtlistor och annat smått och gott. Adressen? chat.u2.se Du slipper logga in i chatten om du först loggar in i forumet och sedan går in i chatten.

Vi har ytterligare ett par roliga grejer på gång som förhoppningsvis kommer bli klara under den kommande veckan. Vi ber om att få återkomma!

2009-01-11 17:35
Uppdaterad: 2009-01-11 17:36

Relaterade nyheter

Forumdiskussioner

Meta

  • Se RSS-feed
  • Dela på Facebook
  • Dela på del.icio.us