Rykte: Tre kvällar på Croke Park

U2 vill fira hemkomsten till Dublin ordentligt.

Croke Park, Dublin Enligt den brittiska tidningen Sunday Mirror så har U2 i hemlighet kontaktat Gaelic Athletic Association för att boka tre spelningar på Croke Park nästa sommar. Bandet kommer att spela för 80 000 åskådare per kväll när de firar sin hemkomst till Dublin efter en förmodad turnéstart i USA tidigt under 2009. Turnén planeras att hålla på i totalt 18 månader och är tänkt att åtfölja gruppens nästa studioalbum som enligt Sunday Mirror ska släppas i januari. Bandet har själva kontaktats av GAA tidigare med anledning av förbundets 125-årsjubileum i september 2009. U2 avböjde och sade att man hade andra planer för denna tidpunkt.

En källa nära bandet säger att man har planerat spelningarna i Dublin under lång tid och det ryktas även om att U2 vill boka in fler kvällar på stadion. "Det ultimata sättet att uppmärksamma en hemkomst på är med ett antal livespelningar på Irlands mest spektakulära konsertarena. De kommer inte att få några problem med försäljningen av biljetter till uppträdandena. Det ryktas till och med om att det blir fem kvällar förutsatt att de beviljas tillstånd för de extra datumen."

This is going to be their biggest tour ever and the Irish dates will be a high point." - Sunday Mirror

Ännu har ingen officiell turnéplan presenterats av U2:s ledning eller deras webbplats u2. com, därför avråder vi våra läsare från att köpa biljetter till evenemang där det ryktas om att U2 kan delta i dagsläget. Vi håller förstås ögonen öppna och återkommer med fler rykten om livespelningar och mer information om U2:s nästa världsturné så fort som möjligt. Läs mer på sidan Nästa studioalbum: fakta, rykten och spekulationer.

The Edge, Croke Park 2005.

Källa: Sunday Mirror via atu2.com - Tack till våra läsare för tipset!

2008-09-13 12:54
Uppdaterad: 2008-09-13 13:18

Forumdiskussioner

Meta

  • Se RSS-feed
  • Dela på Facebook
  • Dela på del.icio.us