Planering inför nya turnén igång

Willie Williams grubblar på nya idéer.

Willie Williams skisser, 2005

Den franska fansidan u2achtung.com skriver att U2 redan har börjat planera för nästa turné. Detta har kommit fram via en av sidans kontakter som har talat med Willie Williams, hjärnan bakom designen av bandets samtliga turnéer sedan War-turnén 1982. I en kommentar säger Williams att man redan har tänkt ut idéer för den kommande turnén i två år, ungefär då U2:s senaste världsturné Vertigo Tour avslutades på Hawaii med andra ord.

I think you will be quite pleased when you see what we are planning for the next tour. We have been working on the idea for two years already" - Willie Williams

En annan ansvarig för presentationen av U2:s liveframträdanden, Catherine Owens, har varit inblandad i planeringen sen slutet av februari i år. Även hon har varit med och utformat bandets konserter sedan lång tid tillbaka och står bakom U2 3D, U2:s första tredimensionella konsertfilm som har Sverigepremiär på Biograf Spegeln i Malmö senare i höst. Därefter har biograf Royal i Göteborg visning av filmen i oktober.

De senaste uppgifterna om U2:s nästa turné samlas på Nästa studioalbum: fakta, rykten och spekulationer.

© simon@u2.se

U2 på Nya Ullevi, 2005 - © simon@u2.se

Källa: u2achtung.com
Tack till vår forummedlem Bonoman för tipset om Göteborgsvisningen!

2008-08-28 10:12
Uppdaterad: 2008-08-30 16:12

Forumdiskussioner

Meta

  • Se RSS-feed
  • Dela på Facebook
  • Dela på del.icio.us