U2 inte oroade över läcka

Hot Press har nya uttalanden.

The Edge, 2007 De senaste dagarna har nyhetstidningar världen över rapporterat om hur fyra spår från U2:s kommande album med arbetsnamnet No Line On The Horizon har läckt ut på internet. Det var efter att Bono spelade upp ett antal spår från sin villa i Frankrike som ett fan i närheten tog tillfället i akt att fånga ljudet på sin mobiltelefon.

Irländska Hot Press skriver idag att det råder lugn i U2-lägret över de spår som har läckt ut nyligen. Man är förvånad över uppmärksamheten i media med tanke på hur dålig kvalitén på filerna är. "I jämförelse med standardnivån på piratinspelningar så är ljudkvalitén urusel. Det är verkligen ingenting att bry sig om." säger en källa till Hot Press.

You really couldn’t hear anything – it was like something that was playing four or five rooms away being recorded." - Hot Press' källa.

En av låtarna har kallats för Sexy Boots men nu kommer uppgifter från The Edge om att bandet har arbetat på ett spår som heter Get On Your Boots. Detta kan alltså vara namnet på albumets första singel om uppgifterna från Evening Herald stämmer. Hot Press skriver däremot att den officiella titeln kan ha ändrats vid det här laget liksom No Line On The Horizon som Bono spelade upp för en reporter i vintras. Det är ännu oklart om albumets slutgiltiga namn blir detsamma.

Nästa studioalbum: fakta, rykten och spekulationer kan man följa de senaste uppgifterna om det nya albumet.

U2 - 2004.

Källa: hotpress.com

2008-08-19 22:18

Forumdiskussioner

Meta

  • Se RSS-feed
  • Dela på Facebook
  • Dela på del.icio.us