Första bilderna tagna

U2 har tagit de första bilderna till nästa album.

U2 i Portugal 2004 Irländska Evening Herald rapporterar att U2 har samlats på Dollymount Beach nordöst om Dublin där de har fotograferats för att få bilder till nästa studioalbum. Materialet kommer enligt uppgift att användas för att marknadsföra albumet - liksom de fotografier av holländaren Anton Corbijn som togs i Portugal 2004. Om bilderna även ska finnas med på skivans omslag och texthäfte avslöjar inte artikeln.

Området där bilderna togs ligger faktiskt inte långt ifrån Mount Temple Comprehensive, skolan där allting började för över trettio år sedan. Artikeln nämner inte vem som har tagit de nya fotografierna däremot nämns det att U2 kallade in frisören Dylan Bradshaw för att trimma musikernas kalufser. Oroa er inte, bandet har inte efterfrågat något spektakulärt av frisören.

U2, Sundance Film Festival, 2008 "De är trots allt bara fyra irländska snubbar som aldrig skulle be mig om något helgalet eller trendigt. De ville bara ha en grundläggande frisyr. Bandet är så upptagna att allt måste ske snabbt. Snabbt in, samlas tillsammans och sedan iväg igen för att sköta sitt." säger Bradshaw. Förutom att bistå U2 med nya frisyrer så har frisören fått höra tre nya spår från den kommande skivan och sa att det "slog honom med häpnad". "De är mer eller mindre färdiga med albumet nu. En eller två låtar är inte riktigt färdiga ännu men förutom det så är skivan klar. De funderar på att ta ledigt resten av sommaren efter det."

They're also hoping to tour again next year on the back of the new album." - Dylan Bradshaw, kändisfrisör och U2-fan.

U2.se återkommer naturligtvis så fort de nya bilderna finns tillgängliga. Tills dess kan man läsa mer på sidan Nästa studioalbum: fakta, rykten och spekulationer.

Bono och The Edge i bandets studio, Dublin 2008.

Källa: herald.ie.

2008-07-17 23:25

Forumdiskussioner

Meta

  • Se RSS-feed
  • Dela på Facebook
  • Dela på del.icio.us