Nytt album och konsert dröjer enligt PM

Enligt U2:s bolag Principle Management är det nya albumet långt ifrån färdigt.

Paul McGuinness & Bono, Dublin 2002 En av våra kompisar på den tyska U2-fansidan u2tour.de lyckades få tag i en företrädare för Principle Management för att fråga om de nya rykten som florerar i pressen gällande inbokade spelningar på den nya 02 Arena i London.

Han fick då beskedet att U2 inte kommer att turnera i år och att det nya albumet är långt ifrån färdigt. Bandet har precis gått tillbaka in i studion för att jobba på det. I övrigt hänvisades till bandets officiella sida U2.com för aktuell och korrekt information.

U2:s manager Paul McGuinness har också i ett mail till HITS Magazine dementerat tidigare rykten att bandet skulle vara på väg att lämna sitt skivbolag Universal Music.

"Det är inte sant. Som jag sade i mitt MIDEM-tal så har U2 ett utmärkt förhållande till Universal. Vi har nyligen förnyat deras licens gällande både masters och copyrights." HITS säger också att U2 tros ha fyra album kvar på sitt nuvarande kontrakt med Universal.


U2 i Cannes 2006.

Tack till Hans på u2tour.de för informationen från PM!

Källa (McGuinness citat): atu2.com

All tillgänglig information om U2:s nya album hittar du här på u2.se under Nästa studioalbum: fakta, rykten och spekulationer.

2008-02-05 09:31
Uppdaterad: 2008-02-05 11:19

Relaterade nyheter

Meta

  • Se RSS-feed
  • Dela på Facebook
  • Dela på del.icio.us